Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Suppe af kyllingeskrog

4 portioner

Ingredienser
Skroget fra en eller to hele kyllinger
1-2 kraftben
3-4 l vand
Suppeurter efter eget valg - fx:
Porre, gulerødder, persillerod, løg
2-3 Laurbærblade
Et par kviste timian
Sorte peberkorn


Tillbehør:
Ris eller brød

Tilberedning
Læg alle ingredienserne i en stor gryde, dæk med vand og bring i kog. Skum for urenheder og skru ned for blusset, så suppen blot bobler ganske stille og roligt.

Lad suppen simre i ca 3 timer.

Sigt suppen og smag til med salt og peber.

Kog suppen op og tilsæt suppegrønt - fx skiveskårede gulerødder, selleri og porre, og kog i ca 15 minutter.

Tilsæt kort før servering kød og melboller.

 

Server med kogte ris eller brød.

Gó ide:

Du kan også koge en god fond af dit kyllingeskrog, eller pluk det sidste af kyllingen efter udskæring og brug det til en salat dagen efter.