Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Helstegt kylling med gnocchi og salviesmør

4 portioner

Ingredienser

1 ovnklar Danpo Kylling i stegepose (COOK in the bag)

2 pakker gnocchi (ca. 500 g)

100 g smør

8-10 friske salvieblade



Tilberedning

Kom kyllingen direkte i ovnen med emballage og det hele. 

Kog gnocchi i letsaltet vand i 4 minutter og dræn vandet fra.

Tag kyllingen ud af ovnen. Klip posen op læg kyllingen på et skærebræt. Sørg for at al den gode væde, der ligger inde i kyllingen hældes ud i bakken. Den skal du nemlig bruge til saucen.

Smelt smør på en pande og lad det bruse op og blive brunt. Tilsæt de hele salvieblade og lad dem stege kort. Tilsæt al væden fra bakken som kyllingen er stegt i og lad det koge lidt ind.

Tilsæt de kogte gnochhier og vend dem godt rundt. Skær kyllingen ud og server straks.

”COOK in the bag” som vi kalder kyllingen, skal direkte fra køleskab i en 200° forvarmet ovn og steges i 75 minutter.