Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingefrikadeller med kikærtesalat

4 personer

Ingredienser:
1 bakke kyllingefrikadeller fra Danpo (8 stk)
Olie til stegning

Dressing:
2 dl. yoghurt naturel 3,5%
1 spsk. citronsaft
1 spsk. flydende honning
1 tsk. stødt spidskommen
Salt og kværnet sort peber

450 g. (drænet vægt) kikærter fra dåse
400 g. blomkål skåret i skiver
100 g. ristede og groft hakkede mandler
1 håndfuld frisk basilikum skåret i tynde strimler

Pynt: Revet citronskal


Tilberedning:
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Vend kikærter, blomkål, ristede mandler og frisk basilikum sammen. Vend forsigtigt blandingen med dressingen.

Steg kyllingefrikadellerne i lidt olie på en pande.

Drys kikærtesalaten med frisk revet citronskal og server med kyllingefrikadellerne.

Du kan også bruge vores rørte fars til frikadellerne..