Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Minifrikadeller med hjemmelavet rødkål

5 Portioner

Ingredienser
25-30 stk. Danpo meatballs - eller hjemmelavede minifrikadeller

Hjemmelavet rødkål
25 g andefedt eller smør
½ kg fint snittet rødkål
0,25 dl. mørk balsamico eddike
1 dl. ribsgele
½ tsk. stødt allehånde
1-2 stk. stjerneanis
½ flækket vanillestang
½ tsk. stødt nelliker

Brunede kartofler
0,75 dl. sukker
25 g smør
800g kogte små kolde faste kartofler


Tilberedning
Varm andefedt i en gryde og sauter ved medium varme rødkålen i 4-5 min.
Kom alle de øvrige ingredienser i gryden og lad det småsimre i 30 min. under låg.

Brunede kartofler
Varm sukker op på en pande til det smelter. Rør ikke i sukkeret med lad det smelte ganske langsomt. Når sukkeret er smeltet, kom smør i og lad det smelte sammen, Skyl de pillede kartofler i vand og kom dem på panden, hvor de brunes ved medium varme til de er let gyldne.

Server meatballs med hjemmelavet rødkål, og brunede kartofler.