Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Løg palæotærte med kyllingebund

4 portioner

Ingredienser

450g Danpo hakket kylling
1 tsk. salt
½ dl finthakket purløg

Fyld: 

2 rødløg
Lidt fedtstof til stegning 
4 æg
1 dl. syrnet A38 el. creme fraiche 
1 tsk. salt
½ tsk peber
2 skiver tomat
Evt. 100g revet ost

 

Tilberedning: Rør hakket kylling med salt og finthakket purløg. Fordel farsen i et smurt tærtefad og tryk den op ad kanten. Forbag tærtebunden i en 180° forvarmet ovn i 15-18 minutter. Den trækker sig en smule sammen, men skal nok holde formen.

Skær 1 zittauerløg i tykke skiver og resten af løgene i tynde ringe eller både. Steg de tykke skiver på en varm pande på den ene side til de bliver mørkebrune. Tryk evt. let på dem med en palet eller lignende mens de steger, så de bliver ensartet stegt. Læg dem til side og steg resten af løgene i lidt fedtstof til de er bløde og lysebrune. Fordel de bløde løg i den forbagte tærtebund.

Rør æg, cremefraiche, salt og peber sammen og hæld massen over løgene. Sørg for at massen er godt fordelt. Drys evt. med revet ost og læg de brunede løgskiver med den brune side opad på toppen af tærten sammen med de skivede tomater, så de danner et pænt mønster. Bag tærten ved 180° i ca. 40 minutter eller til massen er fast.

Madtærte med bund af hakket kylling og krydderier. - En anderledes måde at bruge dit hakkede kylling...