Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingepizza med ruccola

4 portioner

Ingredienser

Tomatsauce: 1 dåse hakkede tomater med basilikum

1 lille løg, hakket
1 lille dåse koncentreret tomatpuré (50 g)
1 fed presset hvidløg
2 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Pizza:450 g Danpo hakket kylling
1 spsk tørret oregano
1 tsk. tørret chili
1 tsk. hvidløgspulver
Færdiglavet pizzadej - evt købt.
200 g revet ost

Topping: 100 g friske ruccolablade
1 spsk. citronsaft
Salt

 

Tilberedning: Blend alle ingredienser til tomatsaucen.

Varm ovnen op til 230° med en pizzasten eller en bageplade i så den er meget varm.

Rør det hakkede kød løst sammen med oregano, chili og hvidløg.

Rul pizzadejen ud og fordel tomatsauce herpå. Fordel osten på tomatsaucen, og strø klumper af kyllingefarsen øverst.

Bag pizzaen på den varme plade 8-10 minutter.

Vend ruccala med citron og salt og fordel det straks over de nybagte pizzaer.

Go ide

Du kan lave pizzaen som små pizzaer til madpakken.

Måske kan du prøve at lave bunden af revne kartofler, æg, ost kartoffelmel og salt.