Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefrikadeller med fuldkornspasta porrer, svampe og bacon

4 personer

Ingredienser
1 bk kyllinge frikadeller
300 g fuldkornspasta

Sauce
2 spsk olie
200 g blandede svampe i mindre brud
200 g bacon i tern
2,5 dl fløde
1 dl pastavand
300 g porrer i tynde skiver
100 g revet ost
Salt og peber
1 dl hakket bredbladet persille

Tilberedning
Steg kyllinge frikadeller på en pande i olie eller smør.
Kog pasta efter anvisning.
Rist bacontern på en varm pande, kom dem over på fedtsugende papir.
Lad lidt af bacon fedtet blive på panden og svits svampe til de er gyldne.
Bland fløde i og lad det koge op med porrer i 2 min.
Kom lidt af pasta vandet i saucen.
Tilsæt bacontern og revet ost i saucen.
Smag saucen til med salt og peber og drys med hakket persille.
Bland pasta med svampe saucen og server med stegte kyllinge frikadeller.