Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefrikadeller med fuldkornspasta og soltørret tomatpesto

4 personer

Ingredienser
1 bk kyllinge frikadeller
300 g tørret fuldkornspasta

Soltørret tomatpesto
75 g semi dried tomater
50 g mandler
50 g parmesanost
¼ tsk sambal oleek
1 spsk eddike
2 dl oliven olie
1 tsk salt

Tomatsalat
400 g blandede tomater skåret i tern
Frisk basilikumblade
God oliven olie
Lidt mørk balsamico eddike
Salt og frisk kværnet peber

Tilberedning
Steg kyllinge frikadeller i smør el olie på en pande.
Blend alle ingredienser til pestoen sammen i en foodprocessor og hæld olien i tilsidst.
Lav tomat salaten.
Kog pastaen og vend det sammen med tomatpesto og server straks med kyllingefrikadeller og tomatsalat.