Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefars - Kyllingekødboller med mango dip og rissalat

4 portioner

Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefars
1/2 mango i mindre stykker

Mango dip
2 dl. yoghurt naturel
1 dl. stærk mango chutney

Ris salat
300 g. kolde kogte vilde ris
1 rød peberfrugt i små tern
150 g. spidskål i tynde strimler
2 dl. frisk koriander
1 dl. saltede groft hakkede peanuts

Dressing
Saften af 1 lime
1 tsk. honning
2 tsk. oyster sauce
1 spsk. sød chillisauce
¼ dl. sesam- eller vindruekerneolie

Tilberedning
Dip: Vend yoghurt med mango chutney.

Dressing: Bland ingredienserne sammen og ryst i en meljævner.
Bland ingredienser til rissalaten sammen, vend dressingen i og lad den trække smag.

Form små boller af kyllingefarsen og steg dem i olie til de er gyldne.Kom 3 boller på et spyd med lidt frisk mango.

Server med rissalat og mango dip.

Tip: Kom thai karry i kyllingefarsen.