Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefars - Karbonader

4 portioner

Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefars
2 dl rasp
Smør og olie til stegning

Ærte-gulerodstuvning
200 g fine søde ærter
200 g gulerødder i tern
50 g smør
2 spsk. hvedemel
½ - ¾ l gulerodsvand/bouillon
Salt og hvid peber
1 dl. hakket persille

Tilbehør
Nye kogte kartofler

Tilberedning
Kog gulerødder i 2 min, hæld vandet fra og kom koldt vand på. Gem kogevandet fra gulerødderne.

Varm smør op i en gryde til det bruser, kom mel ved og bag det af uden at det bliver brunt.
Kom gulerodsvand eller bouillon i lidt af gangen, rør hele tiden. Smag til med salt og peber, kom ærter og gulerødder i saucen, smag til med hakket persille.

Form 4 runde bøffer, kom rasp på en tallerken og vend bøfferne i raspen.

Varm en pande op med smør og olie, kom karbonaderne på og lad dem stege ved medium varme i 4-5 min på hver side.

Server nye kogte kartofler med ærte-gulerodsstuvning og de varme karbonader.

Tip: Køb evt. en færdiglavet mælkesauce.