Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllinge-muffins med grøntsagspakker

4 portioner

Ingredienser

400 g hakket kylling

50 g revet løg

150 g revet squash

50 g havregryn

2 æg

1 tsk. salt

Pynt

Gulerod i tændstik-tynde stave

Ærter

Majs

Peberfrugt i tynde strimler

Løg i både

Små broccolibuketter

Grøntsagspakker

1 grøn squash

1 rød peberfrugt

2 gulerødder

100 g sukkerærter

Tilberedning: Rør hakket kylling med revet løg og revet squash. Mal havregryn til groft mel i en minihakker og bland det i farsen sammen med æg og salt.

Fordel farsen i små muffin forme. Lav sjove ansigter i overfladen med grøntsagerne (pynt) og bag kyllinge-muffins i ovnen ved 175⁰C i ca. 20 minutter. Tjek at farsen er helt gennemstegt, stegetiden afhænger af størrelsen på muffin formene.

Pynt evt. ekstra med friske krydderurter eller strimlet gulerod.

Lav grøntsagspakkerne af strimlede grøntsager og squash, der er skåret på langs i tynde skiver, det er nemmest med en grøntsagsskræller.

Rul hver squash skive omkring en lille håndfuld af de strimlede grøntsager. Hold dem sammen med en tandstik.

Server kyllinge-muffins med grøntsagspakker og pastaskruer.