Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Frikadeller med waldorffsalat

5 Portioner
10 stk. Danpo kyllingefrikadeller

Waldorffsalat
325 g bladselleri i skiver 1cm
125 g knoldselleri i tern 1x1 cm
350 g æble i store tern
125 g grønne druer u/sten skåret i halve
75 g valnødder groft hakket


Dressing
250 g skyr eller kvark
1-2 spsk. flydende honning
Salt og friskkværnet peber

Brunede kartofler
0,75 dl. sukker
Smør
800 g kogte små kolde faste kartofler

Pynt
Blad selleri toppe og hakket valnødder

Tilberedning
Bland alle ingredienserne til waldorffsalaten sammen i en skål. Lav dressingen og vend den i salaten, gem lidt hakkede valnødder og bladselleritoppe til pynt.

Varm kyllingefrikadellerne efter anvisning på pakken.

Varm sukker op på en pande til det smelter. Rør ikke i sukkeret men lad det smelte ganske langsomt. Når sukkeret er smeltet kom smør i og lad det smelte sammen, Skyl de pillede kartofler i vand og kom dem på panden, hvor de steges ved medium varme, til de er let gyldne.
Server frikadeller med waldorffsalat og brunede lune kartofler.