Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Bacon og bluecheeseburger

4 personer

Ingredienser
450 g Danpo hakket kyllingekød
½ løg, finthakket
½ - 1 tsk rød chili, finthakket
Salt og peber
Urter efter eget valg

Tillbehør
4 store burgerboller
4 skiver bacon
4-6 skiver bøftomater
8 løgringe (rødløg)
Salat
8 agurkestave

Blue cheesedressing
1 ½ dl creme fraiche
30 g blåskimmelost
1 fed hvidløg, presset
Salt og peber

Tilberedning
Bland blue cheesedressingen og stil på køl.

Bland hakkekød og løg. Smag til med chili, sort peber, salt og urter. Form bøfferne i 4 lige store bøffer, ½ cm tykke.

Steg bøfferne på panden eller grillen ca. 6 minutter pr. side. Vend et par gange. Steg eller grill bacon.

Saml burgerne: smør burgerbollen med dressing og læg i nævnte rækkefølge: salat, rødløg, bøf, tomatskiver, salat og dressing. Læg toppen på - og server med bacon og agurkeskiver.