Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingespareribs & minikøller med tomatsalat med jordbær

4 personer

Ingredienser

1 pakke Danpo Kyllingespareribs og minikøller

500 g små kryddertomater eller cherrytomater i forskellige farver

250 g friske jordbær

150 g blød feta

Salt og priskkværnet peber

2-3 spsk. god balsamico

friske basilikum- og mynteblade

Tilbehør: Godt brød og frisk grøn salat

 

Tilberedning

Grill kyllingespareribs og minikøller som beskrevet på pakken. De må gerne får god varme i starten. Når de er brunet godt af på begge side, kan du grille dem færdige ved svagere varme. Løft evt. grillristen eller grill dem færdige ved indirekte varme.

Skær tomater i halve eller kvarte.

Fjern stilken fra jorbærrene og skær dem i halve.

Vend tomater og jordbær sammen med feta, salt og peber og balsamico.

Drys med friske basilikum og mynteblade ved servering.