Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingepølser med grillet tortillachips, mangosalsa og hjemmelavet tomatketchup

4 portioner
Ingredienser

4 stk. kyllingepølser

Grillet tortillachips

16 runde tortillachips

4 spsk. tomatsalsa

2 spsk. syltet jalapeños

8 spsk. revet cheddar

Mangosalsa

200 g mango

1 avocado

1 spsk. finthakket rødløg

1 spsk. limesaft

2 spsk. frisk koriander

Tomatketchup

1 ds. flåede tomater
50 g tomatpuré
1 lille løg
1 æble

100 g sukker
½ dl. eddike

Tomatketchup: Kog flåede tomater op i en lille gryde sammen med tomatpuré. Hak løg og æble fint, og kom det i gryden sammen med sukker og eddike. Lad det simre ca. ½ time og køl af. Blend det godt til en ensartet masse. Kør evt. ketchuppen igennem en si inden servering, så den er helt uden klumper.

Grillet tortillachips: Fordel tomatsalsa på tortillachipsene og læg jalapeños og revet cheddar på. Grill chipsene 2-3 minutter lige inden servering.

Mangosalsa: Skær mango og avocado i meget små tern og bland godt med finthakket rødløg og lime saft. Tilsæt friskhakket koriander lige inden servering.

Grill kyllingepølserne efter anvisning på pakken til de er gennemstegte, og server med grillet tortillachips, mangosalsa, tomatketchup og evt. kold cremefraiche.