Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Inderfilet på spyd piri piri med grillet blomkål, krydret vandmelonsalat og grillede naan-chips

4 portioner
Ingredienser

12 stk krydrede inderfilet på spyd 

1 blomkål
2 spsk. olie
1 spsk. hakket mynte
1 spsk. hakket koriander

400 g vandmelon
1 fennikel
½ agurk
1 rødløg
100 g feldsalat
1 tsk. chaat masala (blandingskrydderi består af mangopulver, salt, spidskommen, koriander, sumak, peber og paprika – kan udelades eller erstattes af andre krydderier.)
100 g ribs

2 dl. yoghurt
1 tsk. fintrevet limeskal
1 spsk. limesaft
1 spsk. finthakket mynte
salt og friskkværnet sort peber

4 naanbrød
2 spsk. olie
1 tsk. tørret oregano
evt. 1 tsk. hvidløgspulver

Tilberedning:  

Tilbered kyllingen efter anvisning på emballagen.

Del blomkålen i store buketter og skær buketterne i tykke skiver. Rør olie med hakket mynte og koriander, og pensl olien på blomkålsskiverne. Grill skiverne 5-7 minutter til de er møre, men stadig har bid.

Skær vandmelon i tern og fennikel i papirtynde skiver. Flæk agurken, fjern kernerne og skær den i skiver. Skær rødløg i tynde både. Bland vandmelon med feldsalat, fennikel, agurk og rødløg, og drys med chaat masala. Pynt salaten med friske ribs.

Rør yoghurt med limeskal, limesaft og mynte, og smag til med salt og sort peber. Flæk naan brødene og skær dem ud i trekanter. Pensl brødstykkerne med en smule olie, drys med oregano og evt. hvidløgspulver, og grill dem 5-7 minutter til de er sprøde.

Server inderfilet på spyd med grillet blomkål, krydret vandmelonsalat, mynteyoghurt og grillede naan-chips.