Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Grillet kylling med asiatisk grønsagsspaghetti


4 Portioner

1 bakke Danpo BBQ mix (bryst og lår)

4 store gulerødder

1-2 squash

1 dl sød chilisauce

1 dl Tamari soja (alm. soja kan også bruges)

1 spsk. sød risvinseddike

2 cm frisk fintrevet ingefær

4 spsk. tørristede sesamfrø

 

Tilberedning

Grill kyllingestykkerne eller steg dem i en 200° varm ovn i 25-30 minutter.

Skær gulerødder og squash i lange ”spaghetti” strimler og kog dem i 1 minut i letsaltet vand.

Rør chilisauce, soja og risvinsedike sammen og smag til med ingefær. Vend den varme ”spaghetti” i marinaden og vend godt rundt. Drys med ristede sesamfrø ved servering.

 


 

Go ide:Lav rå gulerodsspaghetti til ungerne og server lårene med håndtag og sød chilisauce som dip.