Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

California BBQ lår med perlebyg salat, krydderurte-vafler på pind og cremet hvidløgsdip

4 portioner
Ingredienser

8 Underlår California BBQ style

3 dl. perlebyg
2 spsk. honning
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt

4 forårsløg
4 gulerødder
8 tørrede abrikoser
100 g feldsalat
100 g friske hindbær

1 dl. mælk
3 æg
1 dl. havregryn
2 dl. hvedemel
1 tsk. salt
½ dl. olie
1 dl. hakkede krydderurter, f.eks. persille, timian og oregano

1 dåse butterbeans
1-2 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
1 dl. creme fraiche
et nip tørrede chiliflager
Salt

 

Tilberedning:  

Tilbered underlår efter anvisning på emballagen.

Kog perlebyg efter anvisning på emballagen og lad dem køle af. Rør honning, citronsaft og salt sammen, og vend det godt rundt i perlebyggen.

Skær forårsløg og gulerødder i skiver, og abrikos i strimler. Bland perlebyg med forårsløg, gulerødder, abrikos og feldsalat og pynt salaten med friske hindbær.

Rør mælk med æg, havregryn, hvedemel, salt og olie til en ensartet dej. Bland til sidst krydderurterne i. Bag på et vaffeljern, og hold vaflerne lune indtil servering.

Hæld væsken fra butterbeans og skyl dem godt. Blend butterbeans med hvidløg, citronsaft, creme fraiche og tørrede chiliflager, og smag til med salt.

Server underlår med perlebyg salat, krydderurte-vafler og cremet hvidløgsdip.