Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

BBQ filet med perlebygsalat, grillet nektarin og marineret rødløg

4 portioner
Ingredienser

4 stk. BBQ Danpo kyllingefilet/alm. filet

Perlebygsalat
2 dl. perlebyg eller perlespelt

1 tsk. honning

1 spsk. limesaft

¼ tsk. vaniljepulver eller korn fra ¼ vaniljestang

1 hjertesalat hoved

100 g babyspinat

200 g sukkerærter

100 g ærteskud

100 g blåskimmelost

100 g friske hindbær

2 nektariner

½ tsk. smagsneutral olie

Marineret rødløg

200 g rødløg

1 dl. hvidvinseddike

1 spsk. honning

1 tsk. hele rosa peberkorn

Tilberedning

Marinerede rødløg: Skær rødløg i fine både og læg dem i en lille skål. Opvarm hvidvinseddike i en lille gryde med honning og rosa peberkorn og hæld den varme lage over rødløgene. Lad rødløgene marinere i lagen i køleskabet mindst 1 time inden servering, og gerne mere.

Kog perlebyg efter anvisning på pakken og lad det køle af. Rør honning med limesaft og vanilje, hæld det over den afkølede perlebyg og rør godt sammen.

Pluk bladene af hjertesalaten og anret på et fad sammen med babyspinat (del evt. de største af hjertesalat bladene i mindre stykker). Del sukkerærter på langs i strimler og anret dem på salaten sammen med ærteskud og skimmelost i små stykker samt friske hindbær.

Skær nektarinerne i halve, pensl dem med lidt olie på skærefladen og grill dem med skærefladen nedad i 4-5 minutter. Skær dem i mindre stykker og læg dem på salaten.

Grill BBQ fileterne efter anvisning på pakken, og server BBQ filet med perlebygsalat, grillet nektarin og marineret rødløg.