Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Wraps med kylling og avocadocreme

2 personer

Tilberedning: Ca. 25 minutter

Ingredienser
Kyllingeinderfileter eller kyllingebrystfileter 250 -300 g afhængig af pakkestørrelse
1 lime eller citron
Salt og peber
1-2 tsk olie
1 lille frisk rød chili eller lidt chilipulver
1 velmoden avocado
4 spsk græsk yoghurt 0,1% eller anden mager, fast yoghurt
8-12 tynde, grønne asparges, ca. 100 g
½ rød peberfrugt
1 hjertesalat eller anden salat
4 tortilla wraps – medium size – gerne fuldkornswraps

Tilbehør
250 g tomater

Tilberedning
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Skær inderfilet igennem på langs eller skær bryst i ½- 3/4 cm tykke strimler. Vend kyllingestrimlerne i reven skal og saft af lime samt salt og peber.

Varm olien på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt. Samlet stegetid 8-10 minutter. Tag kødet af panden og lad det afkøle en smule.

Skær chilien igennem på langs og fjern kernerne. Hak chilien fint. Mos avocadokødet groft med en gaffel, rør det med yoghurt og chili. Smag det til med salt og peber.

Knæk den nederste, træede del af aspargesene. Skær dem evt. igennem på langs. Giv dem et opkog i nogle få minutter, de må gerne have bid.

Lun tortillaerne som angivet på emballagen. Smør avocadocreme på tortillaerne. Læg salat, aspargesene og strimlet peberfrugt på før kyllingekødet fordeles øverst og tortillaerne rulles fast sammen.

Skær evt. tomaterne i mindre stykker.

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 26%
Kulhydrat 44%
Fedt 30%
2445 kJ - 580 kcal

Kilde: Landbrug og Fødevarer