Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegt filet med skind og bønnesalat

4 personer

Ingredienser


4 stk. kyllingefileter med skind
500 g. grønne bønner
100 g. forårsløg
50 g. soltørrede oliven
50 g. soltørrede tomater
100 g. marinerede hvidløg
200 g. fetaost i blok
Basilikum
Jomfruoliven olie


Tilberedning
Steg fileterne i ovn eller på pande til de er gennemstegte.

Kog bønner og forårsløg i 3 minutter i letsaltet vand og afkøl herefter i et dørslag under rindende vand. Lad grøntsagerne afdryppe godt. Vend de kogte grøntsager med soltørrede oliven, soltørrede tomater og marinerede hvidløg. Dryp med jomfruoliven olie og pynt med fetaost skåret i rustikke tern og blade af basilikum.

Server med friskbagt brød.

Du kan naturligvis også bruge en almindelig filet uden skind.