Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Mexicansk chili kylling med grov guacamole

4 personer

Ingredienser
4 stk Danpo kyllingefileter
Olie til stegning
2-3 chilier uden kerner
1 tsk. spidskommen
2 tsk. paprika
2 ds. kidney bønner i saltlage
2-3 spsk. appelsin- eller limesaft
Salt, peber
1 bdt. snittede forårsløg

Grov guacamole
2 avocado
2 tomater
2 spsk. limesaft
1-2 finthakkede grønne chilier uden kerner
1/2 bdt. frisk hakket koriander
Salt

Tilbehør
Tortilla

Tilberedning
Skær kyllingefileterne i små tern. Svits kyllingestykkerne i olie tilsat chili, spidskommen og paprika i ca. 3 min. Tilsæt appelsinsaft og kidneybønner der er skyllet godt i koldt vand,
og lad det simre 3 min.
Smag til med salt og peber og drys med forårsløg. Server på lune tortillaer med guacamole.

Grov guacamole
Halver tomaterne, fjern kernerne og hak tomatkødet groft. Mos avocadokødet let med en gaffel og bland med tomat, limesaft, chili og koriander. Smag til med salt og server.