Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Madvafler med koriander-mynte kylling og sprøde grøntsager

4 personer

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst

1 tsk. salt

1 spsk. olie

 

1 spsk. hakket mynte

1 spsk. hakket koriander

1 spsk. olie

 

1 dåse kikærter (240 g drænet vægt)

1 tsk. rød karrypasta

3 æg

1 dl. havregryn

½ tsk. salt

 

50 g frisk spinat

100 g blomkål i tynde skiver

50 g rødbedespirer

50 g granatæblekerner

4 spsk. creme fraiche

Tilberedning

Skær kyllingebryst i strimler, drys med salt og steg på en pande i olien, 4-5 minutter til kyllingen er gennemstegt.

 

Bland hakket mynte og koriander i olie, og vend de varme kyllingestrimler i olien.

 

Blend kikærter (hæld væsken fra) med rød karrypasta, æg, havregryn og salt. Bag kikærte-dejen på et vaffeljern til belgiske vafler 4-5 minutter, indtil vaflerne er sprøde og gennembagte.

 

Anret på hver vaffel lidt spinat og blomkål, og læg der på kyllingestrimlerne. Pynt med rødbedespirer, granatæblekerner og creme fraiche.