Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefilet med grønkålssalat, brun sauce og kartofler

4 personer

Ingredienser
5 stk. Danpo kyllingefiletter
Smeltet smør
Seasalt

Lun grønkålssalat
25 g smør
½ tsk. stødt kanel
250 g snittet grønkål
100 g hakkede mandler med skal
250 g æbler i tern eller groft hakket
1 spsk. flydende honning
Salt og peber

Tilbehør
800 g kogte kartofler
½ liter brun sauce

Tilberedning
Steg kyllingefileter efter anvisning på pakken i smeltet smør, drys med seasalt.

Lun en sautepande og smelt smørret til det bruser, kom kanel på. Kom grønkål i og sauter i et par min.
Kom mandler og æbler ved, smag til med flydende honning, salt og peber.

Server kyllingefiletter med lun grønkålssalat, brun sauce og kartofler.