Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefilet med æble- og rødløgschutney, fennikel og ristede kartofler

4 personer

Ingredienser
4 stk Danpo kyllingefileter
Smør og olie til stegning
3 æbler (skrællet og skåret i skiver)
2 rødløg (skåret i skiver)
3 spsk. brun farin
3 spsk. eddike
1 rød chili (finthakket)
1 tsk fint skåret rosmarin
Salt
1-2 spsk majsstivelse
2 fennikel
600 g kartofler
Olivenolie
2 forårsløg (skåret i skiver)

Tilberedning
Krydr fileterne med salt og peber og steg dem i olie og smør.

Kog eddike og brun farin sammen med chili, tilsæt æbler og kog i cirka 5 minutter, tilsæt herefter løg og lad det koge op.

Smag til og jævn med majsmel blandet med en smule vand.

Skær fennikel i små skiver og læg dem på en plade med kartoflerne. Krydr med salt og peberog dryp med olivenolie.
Steg det i ovn en ved 185° ca 35 minutter. Top med forårsløg