Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefilet gratineret med parmesan og marineret kålsalat

4 personer

Ingredienser
4 stk. kyllingefilet

Salt, peber

1 tsk. olie

25 g. frisk parmesan

1 spsk. sorte sesamfrø

Marineret kålsalat

12 - 15 rosenkål

1 lille blomkål

½ rød spidskål

100 g. rød mangold salat

1 tsk. dijon sennep

1 tsk. hvidvinseddike

1 tsk. olie


Tilberedning

Drys kyllingefileterne med salt og peber og steg dem i olie på panden. Fordel parmesan og sorte sesam frø ovenpå kyllingen, og lad det stå et øjeblik til osten er smeltet.

Del rosenkålene i halve, damp dem 2-3 minutter og køl dem straks af i koldt vand. Del blomkålen i buketter og skær buketterne i grove skiver, snitspidskålen groft og bland kålen sammen med mangold salaten.

Rør dijon sennep, hvidvinseddike og olie sammen og hæld marinaden over kålsalaten.

Skær kyllingen i tynde skiver og server med den marinerede kålsalat.