Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Frokostsalat med kyllingefilet

4 personer

Ingredienser

Eksempel på fyld:

Stegt Danpo kyllingefilet i tern eller skiver

Rå blomkålsbuketter

Agurketern

Kogte rødbeder i tern

Avocado i tern

Sprøde salater

Saltede mandler eller nødder

Små kryddertomater i både

Dressing:

1 dl olivenolie

1 dl citronsaft

1 dl revet parmesanost

 

Tilberedning

Ryst alle ingredienser sammen, eller bedre – blend dem sammen – til en ensartet dressing. Lav bare rigeligt. Den er virkelig god at have stående i køleskabet som dressing til salater, bønner, kikærter eller couscous.

Kom dressingen i bunden af glasset og byg derefter salaten lagvis op med de faste og ”hårde” ingredienser i bunden. Så kan de marinere, mørne og tage smag uden at de andre ingredienser som salat, avocado, tomater og lignende bliver kedelige.

Når det er spisetid, vender du bare bunden i vejret på glasset og ryster det, så dressingen fordeles. 

Tip: Pak frokostsalaten i et stort glas med låg og tag den med på job, picnic eller i skole. Du bestemmer selv, hvad du vil fylde i salaten. Det vigtigste er bare, at du bygger den rigtigt op, så den holder sig frisk og sprød, til du skal spise den.