Dansk Engelsk Tysk Spansk

Det bedste ved kylling!

Sundhed med glæde

Kyllingekød er et sundt valg hver dag. I kyllingekød er der nemlig en god balance mellem umættet og mættet fedt.  Kylling har mange andre næringsfordele for eksempel er kylling naturligt rig på livsvigtige proteiner med høj biologisk værdi og indeholder antioxidanten Selen, mineralet Magnesium og stort set alle B-vitaminerne.

Mæt med glæde

 

Der er i gennemsnit 26 gram protein i 100 gram kylling! Proteinet fra kylling har høj biologisk værdi, og det indeholder derfor mange af de essentielle opbyggende aminosyrer.

Med kylling på menuen spiser du og familien ikke kun proteinrigt, men I får også nærende og letfordøjeligt kød sammenlignet med andre proteinrige fødevarer. Altså den gode mætte fornemmelse.

Kylling med glæde

kyllingens mange fordele

  • Mild i smag
  • Højtelsket af alle aldre
  • Tilberedes som du allerbedst kan lide den lige nu
  • Kan spises med fingre, kniv og gaffel, spyd og pinde
  • Kan spises både kold og varm
  • Herlig som rest dagen efter til tarteletter, i suppe, wrap, sat eller madpakken
  • Sund og proteinrig
  • Én kylling - mange muligheder i udskæringer til din aftensmad