Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingemedister i lammetarm - en moderne klassiker på det bedste kød!

En af danskernes favoritter til den hurtige aftensmad eller til frokosten er medisterpølsen og nu kan du få den i en lækker udgave på dansk kyllingekød og i lammetarm. For kylling kan nemlig mere, end du tror!

Mange forbinder ikke medisterpølse med kyllingekød, men faktisk er den klassiske danske ret og det gode danske kyllingekød et godt match, og pludselig er kyllingemedisteren et godt bud på en moderne køkken-klassiker.

 

Moderne klassiker på det bedste kød

Vores kyllingemedister er nøglehulsmærket dansk hverdagsmad med kun 5% fedt. Medisteren er udelukkende fremstillet på saftigt lårkød fra danske kyllinger og er mildt krydret som klassisk dansk medisterpølse når det er bedst.

Den er groft hakket for en let struktur og stoppet i lammetarm for det der flotte, gyldne stegeresultat. Der er ikke anvendt gluten i opskriften for farsen.

Med en lav fedtprocent, masser af velsmag og nem tilberedning bliver kyllingemedisteren en moderne klassiker, der passer ind i familiens hverdag, og som både store og små sætter pris på.

 

Aftensmad – direkte på panden

Medisteren skal blot steges på panden ved medium temperatur, så er den klar til servering. Det gør den til hverdagens nemme aftensmåltid i selskab med en god hvidkålssalat med sennepsvinaigrette, eller som tilbehør til rugbrød og surt til årets julefrokost.

  

Kyllingemedisterpølsen er som oftest pakket i en 400 g pakke med en vejl. pris på ca. 29,95.

 

 

Fedtfattig..

kyllingemedister fuld af smag...

- 100% hakket kyllingelårkød

- Uden gluten og andre allergener

- Forbedret kvalitet - nu i lammetarm

- Smager og opleves som medister

- Dansk produceret

Pandestegt julemedister

med grønkålssalat og smørstegte æbler - se opskriften her...