Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Næringsindhold i kyllingens udskæringer!

 

 

Produkt

  Energi

Fedt     

Kulhydrat    

Protein   

Hel Kylling

780 kj / 190 kcal

12 g 

0 g

19 g

 

Filet med skind og ben

370 kj /   90 kcal

4,5 g

0 g

21 g

 

Kyllingekotelet

630 kj / 150 kcal

7 g

0 g

22 g

 

Filet med skind

630 kj / 150 kcal

7 g

0 g

22 g

 

Filet

410 kj / 110 kcal

1,5 g

0-1 g

21 g

 

Strimler af filet

410 kj / 110 kcal

1,5 g

0-1 g

21 g

 

Inderfilet

430 kj / 130 kcal

1 g

0 g

 23 g

 

Hele lår med rygben

810 kj / 190 kcal

14 g

0 g

17 g

 

Hele lår uden rygben

770 kj / 190 kcal

13 g

0 g

17 g

 

Overlår

770 kj / 190 kcal

19 g

0 g

16 g

 

Underlår

530 kj / 130 kcal

 6 g

0 g

18 g

 

3 leds vinger

530 kj / 130 kcal

 6 g

0 g

18 g

 

 

Indmad

 

 

 

 

 

Lever

580 kj / 140 kcal

 7 g

 0,6 g

18 g

 

Kråser

350 kj  / 80 kcal

 2 g

0 g

16 g

 

Hjerter

510 kj / 120 kcal

7 g

0-1 g

14 g

 

 

Kryddermarineret

 

 

 

 

 

Hel kylling med BBQ

950 kj / 230 kcal

 17 g

0-1 g

12 g

 

Brystfilét med BBQ

440 kj / 100 kcal

 21 g

0-1 g

2,5 g

 

Kødandele på kyllingens udskæringer...

Kødandelen er forskellig fra udskæring til udskæring. Her kan du få overblikket over fordelingen af kød, skind, ben og fedt på en kylling...

Læs mere