Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

En kylling kan ALT i ÉN

Tips til herlig, nem kylling.

 

To ting på en gang, -  en tilberedning – et måltid

  • Fyld bradepanden med grøntsager så har du tilbehøret.

  • Fyld en hel kylling med couscous blandet med urter.

  • Kylling i en fart. Kylling er som skabt til små godbidder, om det så er i pitabrød, grillet eller bare direkte på en skrive ristet brød med en god feta og citron creme på.

 

Rester til dagen efter til børnenes madpakke, aftensmad, eftermiddagssnack

  • Brug kyllingerester til lækker kylling paella

  • Brug kyllingerester vendt i pesto til madpakken

  • Brug kyllingerester til kyllingesalat

  • Brug kyllingerester til wrap

  • Brug kyllingerester til kyllingeburger

  • Brug kyllingerester i suppe

     

 

PSSST… kylling med smagsglæde

Klar til nye smagsoplevelser? Vi gør det allesammen – altså tilbereder kylling som vi plejer. Men der skal ikke ret meget til at pifte din kylling op. Tænk på forskellige smage og miks af - salt, surt, sødt og bittert, når du tilbereder din kylling – oplev hvordan lime og bær gør din kylling frisk og fristende på en helt ny måde på 2 minutter.

 

Salt: salt, soja, miso

Sødt: sukker, honning, frugt, bær, nødder, kokos

Surt: æble-eddike, citron, lime

Bittert: olivenolie, citrusskal, bitre salater fx endive, radicchio og frisé

Tid til kylling

Giv din kylling smag inde fra – løsn skindet og fordel urter, krydderier og fx pinjekerne under skindet.

Slow cooking – prøv kylling i stegeso med krydderurter, væske og tid – og du får masser af smag og kraft, vi anbefaler 200 grader i 11/2 time.

Skær en lomme i din brystfilet til dit ynglingsfyld og urter.