Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Gode råd til DEN BEDSTE tilberedning af din kylling

 

Hel kylling

  • I ovn: 60-70 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn

  • I gryde: Brunes godt ved stærk varme og steger videre under låg i 45-60 minutter

  • På grill: Med lukket låg ca. 1 time

 

Hele lår, overlår eller underlår

  • I ovn: 35-45 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn

  • I gryde eller pande: Brun lårene i fedtstof og tilsæt væske. Lad lårene stege videre ved middelhøj varme i 35-45 minutter

  • På grill: (Direkte varme) ca. 20 min

  • Hele lår: Som overlår og underlår. I gryde steger hele lår dog videre i 50 minutter

     

Brystfilet med eller uden skind

  • I ovn: 20-25 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn

  • På pande: 9-10 minutter på hver side ved middel varme

  • På grill: (Direkte varme) ca. 10 min. på hver side

 

Vinger

  • I ovn: 15-17 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn

  • På pande: Brun vingerne i fedtstof, hæld væske på og steg videre i 15-17 minutter

Pssst...

frossset kyllingekød skal behandles på samme måde som det optøede, blot have lidt længere tid...