Dansk Engelsk Tysk Spansk

Hverdagens mad med glæde... 

Cook in the bag er godt krydret hel kylling i stegepose.

Vi kalder det COOK in the bag kylling, hvilket betyder, at hele emballagen kan gå i ovnen – og så er kyllingen krydret på forhånd. Det er mad med glæde direkte fra køledisken og ind i ovnen – nemmere kan det vist ikke blive!

 

COOK in the bag er hjemmelavet mad, gjort lidt nemmere. For kyllingen skal direkte på en plade i ovnen, uden at du behøver at tage emballagen af. Du får lige præcis den hjælp i køkkenet, der gør ovnstegning af en hel kylling mere hverdags-egnet.

Imens kyllingen steger i ovnen kan du lave en god salat eller anden lækker tilbehør til kyllingen.

 

Emballagen er ovnfast fad og stegepose i ét

Den store kylling på 1½ kilo leveres færdigkrydret, og du skal ikke gøre andet end at forvarme ovnen til 200°C. Bakken, som kyllingen ligger i, er lavet af et materiale der også anvendes til færdigretter, mens stegeposen er lavet i ganske tynde lag stegefolie, der sikrer en optimal stegning og håndtering af kyllingen.

 

Emballagen tåler op til 220°C, og kyllingen kan endda nedfryses i stegeposen.

 

Så nemt er det

Kyllingerne steges i emballagen midt i ovnen ved 200°C. Vi anbefaler en stegetid på 75 minutter for både saftigt og meget mørt kød.

Emballagen og bakken, som kyllingen ligger i, skal ikke fjernes, men du kan vælge at klippe hul i toppen af posen cirka 20 minutter inden, kyllingen skal ud af ovnen. Det giver et endnu sprødere skind.

Se også hvor nemt det er på vores lille film ...

COOK in the bag kylling

fås i tre velsmagende varianter

Vores nyeste skud på stammen i Cook in the bag- , er vores efterårsvariant, som er krydret med efterårets krydderurter.

Salt og peber varianten - er den klassiske ovnstegte kylling som er krydret med salt og peber, ganske som du vil gøre det selv. Brug den gode fond i stegebakken til en fin sauce.

Den mere krydrede variant er med piri piri. Piri piri og er en lækker krydret sauce kendt især fra Portugal med chili, lime og hvidløg. Det giver et sprødt og krydret skind, en skøn aroma og en herlig fond i stegebakken.